god morgon! :) <3

god morgon på er ;) <3
jag drar in med ett litet morgon inlägg :) iaf, idag är det ju första advent! det ska bli mysigt med alla ljusstakar man sätter upp idag! och sitta på kvällen och tända första ljuset! :D ja, idag så kommer det nog inte hända så mycket. hoppas att vi får sitta vid datorerna idag också! :) fast jag vet inte om jag kanske frågar Fisen om vi kan göra ngt idag :) man vet aldrig vad som händer så... :) jag tycker att ni kanske ska ta och säga vad ni vill ha mer i bloggen? jag har ganska dålig fantasi XD men iaf så tycker jag om att skriva och jag sitter minst någon timme vid datan varje dag :) ja, idag så måste jag iaf rensa buren på molly och snövit och pontus :) ja, det ser jag inte så mycket fram emot XD men jag bara längtar till julafton asså! jag älskar julmaten, julklapparna och att bara umgås är riktigt roligt! :D så jag hissar julafton :) och advent! men hm.. då måste jag ju komma på något att dissa också XD hm.. kanske, eh.. vänner som sviker! verkligen, jag hatar sådana vänner som inte vill vara äkta, och då hissar jag även äkta vänner! :) måste dissa två saker till, så jag dissar.. korv! så äckligt är det! så VIDRIGT! och en sista sak att dissa nurå... djurtestat smink! usch att tänka att man använder en mascara som har fått den mascaran i ögat och fått massa ont? köp ingen billig skit! okej, för att vara exakt med dissningen:

jag hissar:
- julafton.
- advent.
- äkta vänner.

jag dissar:
- oäkta vänner, vänner som sviker.
- korv.
- smink som är testat på djur.

så, jag hoppas du njutit med inlägget XD men jag kommer in med ett inlägg senare idag troligen! :)
Bye Bye LingonPaj! :D


raderat allt ;)

hejsan :)
nu är klockan halv tio typ, ska lägga mig om en halvtimma :) idag så har det inte hänt så mkt.. suttit vid datorn och varit ute och käkt :) men asså korv smakar pyton nuförtiden. vägrar äta det :S gillar inte korv och ja.. det är en sak vi äter ofta i familjen. så det är inte så bra men asså.. att tänka på vad som finns i, det äcklar mig. så nu gillar jag inte korv längre. imorgon är det första advent. har ni satt upp adentstakar (stavning) och sånt än? det har inte vi än. vi ska göra de imorrn :) älskar verkligen julen! men vi får väl se hur det blir med prinskorven i år :) haha. en sak har vi satt upp till jul, någon slags "drapperi" typ.. vid dörren. det såg jag direkt när vi öppna dörrn vi bah; "höööh?!" :) glada blev vi iaf :D 
igår så var det vision, mycket efterlängtad dag! träffade en massa kompisar.. eller ah massa och massa. men nåra st. lina t.ex. min beboo. och cicci, min "vän" .. var där med min älskling annie östberg <3 :) feddt roligt hade vi anyway :) vi måste träffas snart igen, annars avlider jag. måste träffa lina också! och fisen .___.' annars så dör ja verkligen. felicia edstam, lina jenssen, ni betyder allra mest för mig :) <3 jag har typ "dissat" cicci som abv. men hon anklagar mig jämt och sånt, det är inte att vara äkta vän tycker jag så.. hon förtjänar inte att vara min abv, bara vän lixom.. ja. vad mer har jag och säga? venne.. hm.. läste nessies blogg idag, rätt intressant endå.. faktiskt.. :) <3 hehe kommer nog läsa henne lite mera XD haha. uppdaterat bloggen lite? och tatt bort alla inläggen. då väldigt många var oseriösa.. :) nu ska jag vara mer seriös iaf! cicci + korv = funkar inte (; var tvungen ;) men iaf, nu ska jag inte tråka ut er mer :) 
Bye Bye LingonPaj! :D pussar (L)


RSS 2.0