Första skolveckan + dagen

Första skolveckan har varit toppen! Dock är schemat sjukt jobbigt och jag har knappt några raster. Jag hoppas att jag vänjer mig fort vid schemat och läxorna. Detta kommer bli en hård tid, det känner jag faktiskt på mig x) Men det spelar ingen roll, I'm gonna make it ;) Och att gå upp på morran är definitivt en jobbig kamp .. Jobbigt som in i h*lvete att gå upp asså ...
Jag har kemiläxa till imorgon, och engelska läxa till på fredag tror jag ... Och fysikläxa till på torsdag. Jag tycker det kommer bli jobbigt med läxorna eftersom jag för det mesta på forshälla struntade i dem. Så den vanan måste verkligen komma in i mig NU DIREKT.
Jaja, nog om skolan nu ^^ Idag gjorde jag faktiskt inget intressant. Åkte hem, satte mig vid datorn osådär =)

Nu ska ni få rösta upp eller ned; ska jag börja lägga ut videor när jag sjunger? Isf blir det nog mest utan musik till eftersom jag suger på sådana där "saker" :p Rösta Upp eller Ned. Svara snälla =)

Nu har jag babblat färdigt på dagen och ska öva på kemiläxan!
Godnatt.

/ Cicci ♥

Brutet löfte ...

Jag vet att jag lovade er att headern skulle bli klar den dagen jag skrev inlägget eller dagen efteråt, men nu glömde jag helt och hållet bort bloggen efter skolan och sådär.. Mer om dagen kommer i nästa inlägg.
Nu är iaf headern fixad och hoppas ni förstår att jag inte har tillräckligt med ork för att orka göra en komplicerad header =)

/ Cicci ♥

Tin tin <3


Är det okej att vara såhär söt?



Första skoldagen.

Hej...
Idag har jag haft det jätteroligt c: Första skoldagen, och den är speciell för att jag börjar högstadiet + att jag börjar på en ny skola (äsperöd). Om några fler går där, som inte går i min klass, så får ni gärna kommentera :)
Iaf, fröken pratade nästan igenom hela lektionerna + att vi kollade igenom klassrummen en gång ... Tråkigt att höra på xd Det verkar rätt jobbigt, jag är nervös inför de första lektionerna imorgon. Det är typ montor, sv och sådär =) Efter skolan gick jag, Danni, Elin och Ai (stavning) till busshållplatsen, men det var så mycket folk där så vi tog den andra. Vi väntade lite och sedan kom Jonte och joinade oss x) När en buss (ÄNTLIGEN) kom, så gick den inte till kampenhof, inte den andra heller. Så vi gick uppåt och väntade. Danni gick iväg, och vi andra gick iväg från den andra busshållplatsen eftersom vi inte trodde att det skulle komma en buss. Men vad händer då? Jo, bussen kommer! Och vem sitter i bussen och vinkar och ler? Jo, det gör Danni! Vi skrattade och blev arga på samma gång (inte Jonte och Ai) Sedan gick vi ned till en annan busshållplats och väntade. Sedan ringer Annie till Elins mobil (:D) och hon kommer upp till oss. Medans hon går upp kommer det en buss, men vi vinkar iväg den!! xd När Annie kommer väntar vi återigen på bussen... Och den kommer och vi kliver på. Sedan när vi kom till kampenhof gick vi runt lite granna och sådär :) Det var jättekul iaf =) Sen åkte jag göteborgsbussen hem kl 17:35 ...
Det var min dag ...

/ Cicci ♥

Skola imorgon ...

Hej.
Jag har lite småpanik just nu .. Det är ju skola imorgon! Har fixat och grejat och nån gång i veckan blir det lite shopping :) Men har ändå panik. Och det är av dem här anledningarna:
- Ny skola.
- Nya klasskamrater.
- Nya lärare.
- Nya ämnen och lektioner.
- Nya bussar till skolan och tillbaka.

Jag tror ni fattar racet? Men jag har småpanik och kan inte få bort klumpen i magen ...

/ Cicci ♥

Renovering

Hej.
Ni som har orken att kolla min blogg har nog märkt att jag har ändrat lite, jag renoverar lite men hann inte göra klart sist gång jag grejade. Jag lovar att allting blir klart ikväll eller imorgon :)

/ Cicci ♥

Tråkigt ...


hur beroende är du av din mobil?
så fort du läst detta är du utmanad!


var ligger din telefon när du sover?  på nattduksbordet :p
hur ofta ligger din telefon hemma utan batterier? inte ofta
hur känns det när du inte har din telefon på dig? konstigt ..
får du någon gång höra att du är en telefonälskare? njaa :p
hur många samtalsminuter har du ringt? vet inte :S
hur många telefoner har du haft det senaste året? 1
blir folk irriterade över att din telefon ständigt är med dig? nej
vad står de i de 4e sms:et i din inkorg? smset är tomt :p (CICCI BOMBADERADE MIG ...)
vad står de i de senaste skickade sms:et? det är också tomt :p
hur många SMS har du skickat? 34 skickade sms :p
vem är överst listan över missade samtal? - pappa
vem är 1a på listan över mottagna samtal? - pappa
vem är 2a på listan över uppringda nummer? - pappa igen xd
vad har du som bakgrunds bild? nån negativbild på min lampa xd
hur mkt batteri har du? 76%
vem är 9a på din kontakt lista? dig (mig asså xd)
vem är den första personen på "G" i din Kontaktlista? har ingen som börjar på g :O
vad heter din mobil, som bluethooth namn?  börjar på c
den bästa låten på din mobil? jag vet inte :p
den sämsta låten på din mobil? temalåtarna suger :p
den första bilden du ser när du går in på dina foton på mobilen?  min sko :)
hur mkt är klockan när du gör detta? 19:25

Har man tråkigt så har man ;)
/ Cicci ♥

Bio med Cicci.

Idag har jag gått på bio med Cicci :D Vi såg Inception och den var rätt bra =) Men den hade ett lite mysko slut :O Här får ni en trailer:




Annars har det inte hänt så mycket på sistone...
Men jag ska försöka komma ihåg att blogga lite mer!

/ Cicci ♥

Vampires suck

Hej!
Jag såg på Vampires suck igår kväll, oh shit jag kunde inte sluta skratta! Jag älskade den. Men undrar hur Reijo fick tag i den när biopremiären är den 18 augusti eller något..? Iaf, här får ni, som inte hört talas om filmen, en trailer:



/ Cicci ♥

RSS 2.0