Deckar snart

Deckar snart framför datan, är skittrött .. funderar på å sova xd
Mitt ena öga rinner, så min näsa snorar *suck* Och... jag ... vet ej vad jag ska göra imon O.o Okej, jag har ingen intressant fakta just nu, är bara anmält trött, kej?
Sååå, nu vet ni statusen.
/ Cece

Måste bara säga att ..

.. JAG ÄLSKAR ELINS MAGE!!!!

Elins mage, mer än bara en vanlig mage. Och den är varm O__O *drömmer*

/ Cece

LOV!

NU ÄR DET LOV!

Igår var jag med Cicci som planerat, och vi köpte ENERGIDRICKA *gör en konstig min* Jag älskar energidricka, mobba mig inte O.o Idag har jag åkt till mamma o nerdat sims, yaay. Reijo installerade det på min dator.
Hade en stor monster idag som jag drack idag, *drömmer* och har fortfarande kvar! Ska btw dricka lite av det innan jag sover, men ska spara till imon också. Får se hur det går att somna då *host* Är pigg, dock lite slöa ögonlock. Men klockan är halv 1 nu, så borde nog krypa ned under täcket och sova lite nu.
Imorgon kommer det lite bilder FÖRHOPPNINGSVIS, om jag hittar nått att ladda upp kamerabilder med... Inte säkert, är ju hos mamma så :P Men nu ska jag sluta skriva. Men förlåt för dålig uppdatering sen i onsdags!
Bye.

/ Cece

19:42

Funderar på att snart gå ned till kaninerna o ge dem lite mat.
Jag funderar på att sälja Pontus o Snövit. Jag älskar dem jättemycket, men dem liksom bara... förtjänar ett bättre hem! Jag tar inte riktigt hand om dem på det sättet jag borde göra. Det bästa sättet vore att ge dem ett nytt hem, ett bättre hem, som dem förtjänar. Jag liksom börjar få nya intressen, mer utelivsintresse, och då är det inte så snällt mot kaninerna som sitter där nere o väntar på sin kärlek osv. Vi får se hur jag gör.

Just nu lyssnar jag på musik, men som sagt får ju DAMP på spotifys tidgränser när man inte har en sånhära kod till ett bättre konto, somfan. Vet inte vad jag ska göra imorgon, men ska fråga Cicci om vi kan göra något. Får se hur det blir med det, saknar henne iaf ♥
Nu ska jag checka djuren, och sedan hitta på något roligt (lycka till me det Cece...)

/ Cece

Matteprov

Hade matteprov i skolan idag, gick jättebra. Förutom sista uppgiften, FATTADE NADA?! Börjar äntligen fatta det här med ekvationer... Svårt ju

Hade tänkt å äta nått men orkar inte!! Får äta nått sen vid 5-6 eller något. Stör mig på min spotify, bara 5 tim i veckan. Nån som vill hjälpa mig få en kod så att jag kan få mer obegränsad tid? 
Annars har inget annat hänt. Men ska nog fantisera en stund nu ..

/ Cece

In school.

I skolan, har nyss ätit. Har rast nu.
Senare blire att dra till biblioteket, plugga o göra läxor typ. Suck. Sedan är det gymnastik 

/ Cece

God morgon.

Är fortfarande lite deppig, trots att jag har sovit osv. men det gick inte över ändå. Deppade hela kvällen, kommer säkert deppa hela denna dagen också. Inget att göra åt.
Nu är klockan 07:05 och det är helt okej, jag ska snart platta håret. Tråkigt, vill bara sitta här, stanna hemma, lyssna på deppmusik och sådär. Men nja, får ta o gå till skolan men.. Ska kolla efter kläder till gymnastiken nu, om jag orkar gå. Så ...
Hejdå.
-
/ Cece

Deppig.

Jag är jättedeppig, så funderar på att gå o lägga mig.
Funderar på att skippa skolan imorgon.
Funderar på att säga sanningen.
Funderingar, funderingar, funderingar.

När ska jag någonsin sluta tänka?
När ska jag någonsin sluta oroa mig?
När ska jag någonsin sluta..?
Aldrig.

Lite goja.

NÅN KONSTIG GREJ (förmodligen en finne) SOM SITTER BREDVID LÄPPEN, FULT :(


Min ögonfärg.


Mina läppar.

/ Cece

Skypar med Cicci

Hej.
Jag har tråkigt, men lite har blivit roligare eftersom jag skypar med min alldeles egna Cicci. Saknar henne som as, inte träffats typ sen sommarlovet. En gång under hösten, fyfan säger jag bara. Hon är typ den enda jag umgicks med under sommaren, minnen ♥
/ Cece
Min tjej.

MIN DATORSLADD ÄR GLÖMD

MIN DATORSLADD ÄR HOS DANNI, OCH JAG BEHÖVER DEN! Just nu använder jag Johannas, för hon sover, men sen imorgon då? My life is over until i get it back :(
Jaja, fattar vad det är för fel på firefox iaf, men fattar inte vaf, så laddar upp bilder via google chrome istället, men gillar inte det, finns massa inställningar och skit. OCH BLA BLA BLA. Nu laddar jag upp 2 bilder jag tog innan jag åkte till Danni.
-

-
BAIJSA PÅ FIREFOX

Jag och Danni har gjort ett till radioklipp. Check it;
-
Jag vet att ni älskar det :D

/ Cece

Fel på blogg.se

Vet ej vad som är fel på blogg.se, kan ej lägga upp någon bild, eller någonting annat skoj. Jag kan skriva, men vad mer? Seriöst, får damp på detta. Vad är felet? Det enda som kommer är en tom, vit ruta, det ska det väl inte? Är arg på bloggen nu.

/ Cece

Ska till Danni sen.

Jag ska till Danni runt 2 :D Då ska vi göra mer radio, WOHO. Men suger att pappa inte kan skjutsa mig nu :( Vi ska se klart på skräckfilmen "REC", den är spansk. Skitläskig, om jag ska vara ärlig. Seriöst jag och Danni skakade, jag skrattade väl ibland. Men seriöst, den var assssläskigt. Liksom, jag brukar aldrig vara så rädd för skräckfilmer, jag älskar skräck. Det är mitt favoritfilmämne O__o Men eftersom bloggen har damp just nu, får jag skicka länk till trailern:

http://www.youtube.com/watch?v=ib5ZSj6ST0U

/ Cece

Rawradio

Hej.
Nu är jag hos Danni, kuligt kuligt. Och jag måste gå på toa, intressant fakta eller hur?
Iaf, vi gjorde en radiokanal på youtube, fett roligt! :D Ska lägga upp det här för eran skull.
CP RÖST
Naw så gulliga vi är. Kolla o prenumerera!

/ Cece

God morgon

Nu är jag klar för att gå till skolan. Vi har inte matte idag, de gillar vi :D Men har idrott, suck :( Men idag får iaf Danni sin frihet, det gillar vi också! Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva egentligen. Men kan inte köpa chokladboll idag i skolan, har inte pengar, buhuhhuhhuuhuhhuhuhuhu. Så antingen så lånar jag, eller så skiter jag it. Men svårt att ignonera en chokladboll för 5 kr O.o
Så iaf, Danni har fått sin frihet idag så vi ska göra nått. Vi vet inte vad än, men eftersom vi är så påhittiga så kommer det gå fint *host* Nu ska jag kolla lite bloggar innan jag går ned och går ut till bussen.

/ Cece

21:22

Ja, så mycket är klockan.
Jag är trött, men vill blogga nu så nu gör jag det. Idag gick jag, Annie och Danni till Dannis pappas pizzeria, så vi fick gratis pizza, YEEE. Det blev skinka, pommes o kebabsås på. Gottiga fettgrisar är vi ;) Sen när vi var klara där gick vi ned till stan, jag o Danni gick till Apoteket, där hennes mamma jobbar, men Annie tog bussen istället. Danni fick pengar så hon kunde fylla på pengar på sitt busskort. Sen med dem pengar som blev över köpte Danni chips o dricka för. Och det var då hon fick syn på julmusten O.o Sen satt vi vid kampenhof o åt lite granna, sen kom hennes buss. Sedan gick jag o väntade på min buss, SUCK. Men träffade Ida då, så det blev inte så tråkigt. Men sen gå lite för att komma hem när bussen stannat, sedan hemma. Kul dag. Tack alla som gjorde den.
Danni har köpt löshår, vi gillar detta, okej?
Nu ska jag bara lägga upp två fettobilder på Danni o Annie. Tog ingen på mig, sorry ;)




Förlåt för den, men bilderna är BÄST. (Btw, de kollade på tv)
Love ya girls ♥

Nu orkar jag inte mer för detta inlägget.
Bye.

/ Cece

Julmust



Jag och Danni är så söta.
Hon blev totalt galen när hon såg julmusten.
Hon blev bara helt stel, jag kollade vart hon kollade och såg julmusten, och skrattade som en idiot.
"J...j...j..j.j.j...uuuulmuuuuuust!!!" HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!
Dör, Danni du är så söt.

Danni är den röda (julmustpassande) och jag är den typ.. militärfärgade O.o

/ Cece

08:40

Är i biblioteket. Och eftersom vi börjar kvart i 9 så börjar vi om 5 min. Suck. Vi ska ha fysik, yeeee vad roligt? Iaf, Ai sitter bredvid och jobbar med något.
Nu orkar jag inte skriva mer.

/ Cece


Drar till skolan nu..

Usch, jag vill inte :( Orkar inte, BLÄÄH. Vill vara hemma o sova. Men det kommer bli jobbigt med matten, vi jobbar med ekvationer, och jag kan det inte riktigt så bra som jag borde .. Får be Emmy om hjälp igen O.o
Ses när jag kommer hem.

/ Cece

Renovering!

Nu har jag renoverat lite granna, vad tycker ni?
Men nu ska jag faktiskt sova lite, så godnatt.

/ Cece

Godkväll.

Jag, Danni och Ai gick runt för att hitta en mössa, som Danni skulle ha. Vi gick igenom massvis affärer, SUCK. Men tillslut gick vi till Åhlens IGEN och köpte mössan som Danni faktiskt skulle ha... Sen tog jag och Danni bussen till Jonte (vi är lata, vi vet) Danni gick 5, och pappa hämtade mig runt halv 8. Vi såg en överdriven film O.o
Nu sitter jag här, pratar på skype, lyssnar på musik, bloggar ... Jaa, vet inte vad jag ska göra för nått kul.
Fårse om jag orkar blogga sen.

/ Cece

Gymnastik!

Haft gymnastik, SÅ FUCKING NICE ASSÅ :D Hållit på bra idag, och typ jaa pratat O.o Var lite med Danni, köpte värmeskydd (y) Sen gick jag till biblioteket, gjorde matteläxan och sen så lyssnade jag på musik lite innan jag slutligen gick till agnebergshallen. Sen vet ni väl resten.
Nu sitter jag här, har glömt spanskaboken i skolan så kan inte öva på glosorna imon!! Fuck, vill få bra betyg i spanskan. Visst får ju inte betyg än, men liksom?! Man övar ju från börjar så man kan det till sedan. Trött, har träningsvärk, SUCK. Hatar seriöst det, man liksom har ont i kroppen och är så jäkla trött och slö.
Nu ska jag sova om typ en timme eller något. Längtar bara till helgen. Orkar seriöst inte med den här jävla skolan längre, det är för mycket. Är så efter, liksom har så svårt för att lära mig saker. Whatever,
hejdå. Får se om om jag bloggar sen.

/ Cece

SNART KOMMER NY HEADER!!

21:39

Klockan lyder som rubriken, jao. Har inte gjort så jättemycket i helgen. I fredags var jag med Danni, först gick vi till Robin. Men han skulle typ iväg så vi fick gå efter 50 min. Sedan träffade vi Ai på stan och var där oså. Sedan gick vi till Jonte för att säga hej. Han var sjuk, och försökte få oss att stanna. Jag försökte få pappa att hämta oss senare, men det gick inte så bra. Sen åkte vi hem. På lördagen åkte jag och Danni till Jonte igen, senare kom Elin. Vi kollade på film. Danni gick sedan för hon ville gå ut, men jag och Elin orkade inte. Så vi såg på "Child's play 2". Jag och Jonte skrattade, Elin var rädd. Aw, så gullig är hon <3 Sen var vi där hela dan och dog, och slöa var vi. Jag och Elin stod och sjöng Dango Daikazoku... LOVE IT ... O.o
På tal om Dango, den kommer från en Anime serie som heter Clannad. Jag typ såg alla avsnitt... Och liksom grät massvis, HAHA! Jag grät floder, seriöst den var jättekänslig?! Jag är känslig ;__; Men ja, älskar den... Och nu älskar jag även låten Dango ;__; Jaja, får väl leva med det!
Nu ska jag snart sova, orkar egentligen inte skriva mer..

MEN IMON ÄR DET GYMNASTIK, DET GILLAR VI :D
Och alla är osociala på skype, ingen skriver. Buhuuuhuhuhuhuhuh.

Nu ska jag sova,
godnatt.

/ Cece

-

Ta fram din mobil på Inkorgen och svara på frågorna, bläddra ner och stoppa

Om din bästa vän dog vad skulle du säga? Jättebra ha en trevlig dag

Om din idol stod mitt framför dig skulle du säga? Eller missade bussen

Om killen/tjejen du gillar blinkar åt dig säger du? Vad roligt! :D hoppas det blev bra!

När du vaknar på morgonen säger du? Men snälla fråga :) Annars spammar jag dig :O

När du råkar prutta i klassrummet säger du? Heeej cece!!! Jag heter Elin och är konstig ^^ nä skoja bara :D vad gör du?


Mmmm..

Sitter i biblioteket i skolan, och äter en chokladboll. MUMS. De säljer bara det på fredagar i skolan, och trodde att jag bara hade 2 kr och ingen hade pengar att låna ut.. MEN SÅ HAR JAG 7 KR I FICKAN?! Smart är jag :D
Ska snart till bussen och åka till sommarhemmet, ha idrott och slöjd och sedan ska jag nog vara med Danni efter skolan. HON HAR FÅTT HELGENS FRIHET :D

/ Cece

Skola.

Springer till fysiken om en minut, hinner inte skriva nått större.
Danni, Ai o jag är i biblioteket, vi ska snart gå till fysiken, eller vi ska det nu.

/ Cece

Bilderna


Jag o Danni på kicks.


MOBBA INTE MIN NÄSA!


Cece goes vampyr :D


Söta danni ♥ (REKLAM; http://ddanniii.blogg.se/)

Nu orkar jag inte leta mer bilder, SES.

/ Cece

16:28

Hej.
Jag laddade nyss upp ett inlägg, och snart kommer det ännu ett till..? Men ja.. det är för då kommer lite mer bilder ifrån igår :) Ska ladda upp bilderna när jag skrivit klart detta inlägget.
Idag har jag inte gjort så mycket. Men köpte en plattång förr 199:- på clas olsson. HI HI, ops. Men jaja, den är bra. Så det var nog ett bra köp... Danni följde med mig, sedan gick vi till willys. Sen tog jag bussen hem. Träffade Mathilda på kampenhof när jag väntade på bussen, det var roligt att få träffa henne. Ni som inte vet vem hon är, så gick hon i min klass på forshälla. Sen kom jag hem, och nu sitter jag här. Och vad ska jag hitta på? Vet inte, men lyssnar på "talking to the moon", fett bra låt. Nu ska jag ladda upp bilderna så jag inte glömmer.

/ Cece

Bild från igår.

Här är en bild från igår.


Ai, jag och Danni inne på kicks. Btw, ser helt fail ut ...

Kommer fler bilder när jag orkar ladda upp på datorn :) (Typ nu...)

/ Cece

21:42

Hej bloggen.
Är ganska rädd just nu, men av en privat anledning. Försöker vrida bort det, men det går ju bara inte ...
Iaf, idag hade jag gymnastik <3 Jobbade riktigt hårt idag, så gott jag kunde! :) Men ja, det gör man väl varje gång? Men jaja, det var jättekul. Men Maria var sjuk, så vår andra tränare visste inte riktigt vad vi skulle hitta på så vi fick komma med egna ideer. Men asså i slutet hade vi staffet, och då skulle vi liksom sitta ned och röra oss fram me skinkorna, haha! Och benen skulle vara raka, skitsvårt ... Seriöst, vårt staffetlag förlorade alla gånger! Men jag bryr mig inte, huvudsaken är ju att man har roligt, eller hur? Sen träffade jag Jonte lite snabbt, han hade haft boxning. Så... Ja, sen hämta pappa mig och sen duschade jag... Innan gymnastiken började var jag lite med Danni och Ai. Vi typ gick in på kicks, och willys. Inte så mycket mer, och så kollade vi lite på clas olsson. VILL HA PLATTÅNGEN DÄR FÖR 200:- måste köpa den, har faktiskt råd... Buhuhuuhhuuhhuuh, nu måste jag ha den, och det är inte så bra O.o Iaf, nu skall jag sluta uttråka er ^^

/ Cece


Skola.

Har svenska, skulle låna en bok i biblioteket, men vem kan låta bli att sätta sig vid datorn? ;)
Iaf, ska snart ha lunch, eller ah, rast men vi går alltid till lunchen tidigt på tisdagar. Vi har lååång rast idag, tummen upp för det (y) Danni sitter bredvid mig, ska se om hon vill skriva nått O.o Typ gästaaa lite. 

peace , sitter här o kollar på bilder på shane dawson , han e söt .
nu har jag inget o skriva , hejdåå .
 

Jag är bäst, jag fick henne och skriva! Jäääy :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Eh, okej ska nog inte överdriva för mycket. Nu orkar jag inte skriva mer :)

Habboradio.

Sitter och lyssnar på habboradio. Danni också, hon har gjort en hälsning till mig! Hon är så gullig! :D Men nu ska jag nog lyssna vidare och försöka vara social.

Kl är 02:18

 

/ Cece


Tråkigt som sagt.

säg en person..
.. som är din bästavän – Annie, Cicci.

...som du älskar av hela ditt hjärta - Fisen.

...som är den smartaste du känner - Ingen aning!
...som alltid får dig på strålande humör - Elin!

...som får dig att le när allt känns tungt –
...
.. som du känt en kort tid men ändå betyder mycket – Danni.

.. som du tycker mycket om - ...

.. som är en föredetta bästa vän – ?
.. som är osmart – Ai.
.. som är en riktig vän - Annie.

.. som är din älskling – ...
.. som är underbar – Fisen.
.. som du kan prata med om allt –  Vickan.

.. som är din barndomsvän – Sandra.

.. som du saknar –  Vickan <3

.. som betyder mest - Många, alla mina vänner liksom.
.. som du har spenderat mest tid med - Typ.. Danni? Alltså, det senaste O.o

.. som du inte har träffat på länge – Vickan.
.. som du vet saknar dig - Vickan.
...som  är den roligaste du vet – Mååånga :D
.. som du aldrig kommer släppa taget om – Felicia Fisen Mini Edstam.

.. som du kan lita på till 100% - Typ Vickan.
.. som du alltid kommer älska – ... Jag vet inte.

No life ;)

vem ringde dig senast?: Danni
vem kramade dej senast?: Pappa
vad har du för bh på dig just nu?: Svart med gröna prickar.
vad har du för trosor på dej just nu?: Svarta, vanliga.
vad står det i ditt sjätte sms och vem är det ifrån?: "20 min kvar på batteriet.." från Cicci.
vad brukar folk få för intryck av dig?: Vet inte?
Har du någon gång klätt dig horigt?: Haha?
har folk kallat dig slampa?: Mjo, på skoj :p
har du kallat någon för slampa?:  Mjooo, fast på skoj :p
har du slått någon riktig hårt?: Jag tror det.
använder du parfym?: Ibland.
vad brukar du få mest komplimanger för?: Vet inte..
vilka slags killar faller du för?: Svår fråga, för brukar inte hända.
vad kollar du på först hos en kille?: RUMPAAAN, nej skoja. Men typ.. ansiket?
vill du ut och festa nu?: Ksk inte festa, men att gå ut hade inte vart fel.
vad är klockan?: 22:09
vilken färg har din mobil: Silver.
vad ska du göra nu?: Svara på frågorna.
har du svårt att släppa andra dig tätt på livet? Beror på vad det är för sorts personer.
är du social?: Inte så mycket just nu.
känner du att du orkar en fråga till?: Orka bry sig?
vad tänker du när du vaknar?: Olika.
kan du gå utan smink?: Ja såklart? Naturlig.


Bättre bild.

En bättre bild på mitt färgade hår..


Klicka för större storlek :)

/ Cece

Brunett!

Jahopp, då var det gjort. Nu är jag brunett! Nöjd faktiskt. Pappa är bäst på att färga (y)











Okej, rätt dåliga bilder, jag vet. Ser bättre ut irl. Men mer bilder kommer när Johanna kommer hem, så att jag kan få låna hennes kamera. Btw, hon, Anette och Emma är uppe i örebro så dem kommer hem imorgon.

Så, ja. I DID IT :D Jäääääääääääääääääääääh.
Nu ska jag dra mig från bloggandet för tillfället, så bloggar sen :)

/ Cece

Bättre bilder på klippningen!

Har tagit kort på klippningen med Johannas kamera. Tagna imorse :)


Från sidan.


Framsidan.


Från sidan.

Vad tycker ni?

Godkväll.

Idag var jag hos Jonte med Danni en stund efter skolan, som vanligt är vi så himla normala :) Ja, sen hämtade pappa mig och vi åkte till torp, köpte lite godis och lite mat. Och jag köpte hårfärg!!!! :D:D:D:D Så ja, imon färgar jag det nog :D:D:D:D Happy :D:D:D:D:D Just nu dricker jag fanta exotic, tummen upp för det (y) Meen, vet faktiskt inte vad jag ska skriva just nu, får la se på lite film eller nått.
Hejdå, kanske skriver senare.

/ Cece

Godnatt.

Där kom gränsen.
Så jävla deppig just nu.
Orkar inte vara vaken.
Orkar inte känna nått.
Vill bara sova, försvinna.
Så, godnatt.

/ Cece

God kväll (lät konstigt...?)

Jaja hej på er.
Sitter och grejar med habbo och skype, det gillar vi (y) Ja, men nu ska jag nog kolla lite bloggar och så. Sedan skall jag nog.. gå ned till djuren och ge dem mat och sådär. Sen ska jag sätta mig vid datorn igen, och sen ska jag sova. SEN ÄR DET HELG IMON <3 Men får se om jag går ut imon, pappa säger att han vill att jag ska komma hem efter skolan *gråta* Faktiskt.. Brukar han inte göra, men det är nog bara för att Anette, Johanna och Emma åker upp till min typ moster. Så är bara jag, pappa och Jonathan hemma denna helgen. Måste ut, jag dör annars. Är jättefrustrerad just nu. Vill bara, dö :( Jaja, ska nog prata med pappa. Men är rädd att han ska bli typ.. arg?
Danni har varit sjuk två dagar irad. Hoppas hon blir frisk imorgon. Krya på dig <3 Igår var jag med Annie, vi hade det bäst. Bjuder på en bild;


Älskar dig ♥

Idag.. i skolan hade vi fysikprov och spanska läsförhör. Fysiken kunde jag inte allt på, liksom rymden är inte min grej?! Och spanskan hade jag alla rätt :D Älskar faktiskt spanskan. Me llamo Cece, ¿Como te llamas? Hehe, ¿Que tal? Muy bien, gracias! ¿Y tú? Okej, mobba mig inte :D Men ja, och så hade vi matteläxa till idag, gjorde den för en gång skull (y) Duktiga jag :D

Men ja, nu orkar jag inte uttråka er mer, sååå..
Hejdå!

/ Cece

God morgon.

Snart ska jag gå ned, spruta i lite hårspray i håret och sedan går jag nog ut till bussen och åker till skolan. Det är flourlackning, usch. Det hatar jag, smakar baaajs! Kan knappt prata när jag har det i munnen, för det är så äckligt. Sååå, kära skolkamrater, klaga inte på mig för det. Men det är ju iaf musik i skolan idag! JIPPIEIEIEIEIE! Love iiiit ♥ Vi blir nog klara med låten den här gången, hope so..
Igår blev det dåligt uppdatering, sorry. Men igår läste jag linas kvällsbok 2 på kvällen, och liksom.. blev helt jävla puckat men läste nästan ut den, fast läste från 10 till nääästan halv 1. Hehe, så jag var lite trött imorse. Är fortfarande trött. Men ja, vad kan man göra?
Nu ska jag dra mig nedåt, är törstig som FAN!

/ Cece

Sorry ...

Inte skrivit sen helgen, sorry for that! Men nu är jag igång igen! Vi får se hur länge de håller :)
Har varit på gymnastiken, jättekul. Men rätt jobbigt, men ja.. vi måste ju få utmaningar! Sen innan kunde typ ingen vara me mig, så jag gick till biblan och läste Linas Kvällsbok 2. Love it ♥
Nu orkar jag inte blogga mer. Hejdå.

/ Cece

19:02

Hej.
Är hos jonte med Danni, vi är lite normala. Skriver ett litet inlägg för... jag sa ju att jag skulle göra det :D:D Meeeen, nu vet ni hur statusen ser ut så nu ska jag nog dra, hejdå.
/ Cece

15:23

Hej!
Om några minuter så skjutsar Anette mig till Jonte, och så med Danni :) Det ska bli jättekul, bloggar nog antingen där eller sen när jag kommer hem :D
Vi ses då.

/ Cece


Kan verkligen inte påstå att jag blev nöjd med denna bilden, men hinner inte ta en ny.

16:16

Hej.
Är hos Jonte med Danni och vi har det lite kul. Vi skall se på Linas kvällsbok sen, det ska bli kul. Nu orkar jag inte blogga mer, ville bara säga.
/ Cece

Godmorgon.

Känns så knäppt med det här håret, usch.. VILL BARA DÖ, JAG VILL HA TILLBAKA MITT HÅR :(:(:(
Iaf så är det plattat, MED värmeskydd. Ska nog köpa en spray, har ett slags balsamaktigt värmeskydd som typ heter "Loréal Paris Studio Hot Straight". Det funkar, men jobbigt att blåsa håret, det är så vaaarmt, och sedan ska man ju liksom använda plattången, blir fruktansvärt varmt ... Meeen, idag så får Danni gå ut blir nog att vara med henne idag! :D Hon har liksom utegångsförbud på vardagar, får bara gå ut på helger. Stackars henne, nu ritar vi alla ett hjärta till henne för att vi bryr oss <3 Okej, men nu så ska jag bara lägga ut en dagens outfit, men vet bara vart linnet och jeansen kommer ifrån xd



Men nu ska jag ut till bussen, så hinner inte skriva mer!
Ses väl sen.

/ Cece

RSS 2.0