Dags att börja följa :D

http://www.bloglovin.com/blog/1852430/caciliabloggse

Kissie - Success

Hej.
Kissies låt Success. Den var verkligen dålig...
Och lyricsen är inte bättre.


Lördag

Hallå.
Idag så har jag sett på titanic, det var ett tag sen ;) Älskar den verkligen! ♥ Och musiken är magisk... Kunde inte låta bli att se den idag asså :) Men det tog en del av min dag xd Den är ju tre timmar lång :o Men sen är den ju så sorglig också! Men gråter inte längre av den, men jag grät inte första gången jag såg den heller. Men efter några ggr kunde jag inte låta bli. Men när jag såg på king kong i förrgår grät jag som en stucken gris. Samma dag såg jag även jurassic park 2 & 3. Dem är så spännande! Det är det som gör dem så bra, allt bara händer xd Även om lite är förutspått ;)
Just nu äter jag lite godis och dricker cola. Mysigt :)
Men ska nog dra ned till kaninerna nu,

hejdå, puss puss! ♥

Liseberg med Cicci.

Hej!
Ja, som rubriken lyder; idag har jag varit på liseberg med Cicci! Har haft det toppen verkligen, men fick stiga upp kl 5 på morran, usch. Hur ska jag klara mig när skolan börjar?!
Här är aktraktionerna jag åkte + hur många ggr:
- Juke Box (2 ggr)
- Balder (2 ggr)
- Kanonen (1 ggn)
- Uppskjutet (2 ggr)
- Höjdskräcken (1 ggn)
- Virvelvinden (1 ggn)
- Spinrock (1 ggn) *Stavning?*
- Uppsvinget (3 ggr)
- Någon för småungar typ :s (1 gång *ALDRIG MER*)
- Kaffekoppen (2 ggr)
- Slänggungan (1 ggn)
- Sagoslottet (1 ggn)
- Hang hai (1 ggn)

Just nu kommer jag inte på fler :p

Det var lite läskigt innan vi kom till liseberg, för fick följa med pappa till jobbet. Dvs HAMMARKULLEN!! Farligt ställe faktiskt, och pappa lämnade mig sittandes vid en bänk?! Dock var han ju i huset bredvid, men det var... förfärligt xd

Har haft det jättekul idag. Men nu är jag trött som stryk för att för det första; jag somnade vid tolv igår för att jag var så nervös inför morgondagen. Jag har sovit några timmar inatt (ca kl 12 - 5... *5 timmar*) Plus att jag har gått runt på liseberg från kl 11:00-18:00 ^^ Så höll på att somna på vägen hem :)

Men när jag får bilderna som vi tog av Cicci lovar jag att lägga upp dem. Dröm sött!

Hejdå, puss puss! ♥


Dålig uppdatering.

Hej!
Jag har inte skrivit på en VECKA! Spark i baken på mig så dum jag har varit! :/ Men iaf så har jag ridit lite och så. Jag lägger upp bilderna jag tog med Cornelias systemkamera senare också (LOVE DEN).
Men iaf, så har jag sett Twilight Eclipse, och den var jättebra! :) Älskade den verkligen ;) Men visst blev man lite besviken, och det är nog inte så konstigt med tanke på att dem tar bort saker ifrån boken och ändrar på saker... Men den var jättebra ändå! Jag såg inte på bio, jag såg på en hemsida med usel kvalité (Jag tycker att det är värt det.) Om ni vill ha länken till den sidan så finns den på min bilddagbok; ceciliasinicka :)
Det finns inte så mycket mer jag har gjort i veckan. Men mina kusiner kom i helgen och stannade tills idag och vi har haft det mysigt. En av kussarna, Johanna är fortfarande kvar. Och det har blivit fullt med godis och tårta för att Sebbe fyller år imorgon! :) Grattis i förskott, grabben (eller bror :p)
Jag har läst twilight lite och sovit jättedåligt, det är ju så jäkla varmt! Det går knappt att sova. Igår somnade jag kl 3 ungefär, efter att ha läst, druckit vatten och lyssnat på musik. Jag gav ju upp vafan! Jag kunde inte somna -.-
Jag lägger mig nu om typ... 25 minuter eller något :) Men stänger av datorn om en kvart. Jag vill inte sova. Det suger, och varför ens försöka när det inte går att somna?
Nej, nu får jag nog sluta skriva och så får vi se om jag orkar blogga imorgon, men förvänta er ingenting :)

Bilderna;









Vad tycker ni om min ögonfärg?




Blä på bilden :)

Men jag vågar inte lägga ut världens roligaste på Cornelia eftersom jag inte har hennes tillstånd :)
Ha en trevlig kväll!

Hejdå, puss puss! ♥

Vilken header?

Hej bloggen!
Jag har ingen aning om vilken header av dem här jag ska välja! Nu får ni välja...


Det lutar åt den här ;)





Personligen tycker jag den första är finast med texten och så, men jag tycker bilden längst när mycket finare än bilden på bark ;) xd Jag tycker om alla tre. Men snälla hjälp mig välja innan jag går under ;__;

Hejdå, puss puss! ♥

RSS 2.0