hos mamma

shena shena bloggarN
idag så har jag varit fotomodell. usch fyfan vad fula bilder! :o min mamma ska använda dom till att sälja kläder. så hade typ värsta frisyren och typ massa smink :$ undrar vad fisen skulle säga om det :d sen så kom jag till mamma yesterday. riktigt najjs. har haft asfun. har kollat på film hela dagen :o asså nästan iaf, och varit med mina kusiner. josephine, jonas, juha (morbror) & ocknim (mb's fru) ah riktigt najjs. har kollat på en serie som heter typ "a vampiers diary" eller ngt. går på tv 6 typ varje onsdag. men reijo hade typ laddat ned en del så fick se i förväg. fyfan vad bra den var! men nu ser jag på den utan svensk text och försöker förstå iaf :s men det finns text till avsnitt 7. varje avsnitt är ca 41 min lång. jag älskar serien! kan knappt bärga mig innan jag ska fortsätta se nu :) men ska vänta på att hanna ska bli klar i duschen & sedan ska jag själv duscha :d sen hos kusinerna hade jag askul. josephine är typ 9 år & vi är jättenära vänner och nästan som systrar! love her <3
men nu ska jag faktiskt gå in i duschen, hanna kom precis -.-

hejdå, puss puss

ögonfärg

shena shena bloggarN
jag tror att folk föredrar för det mesta en blå ögonfärg :) nu gämför vi min med den andra för skojjs skull :D


blå


min ögonfärg

BLÅ VINNER ALLA ÖGONFÄRGER EVER TYCKER JAG.

mamma & gymnastik idag :d

shena shena bloggarN.
idag så ska jag till gymnastiken och till min mammo :d först ska jag till gymnastiken och sedan så ska jag till mamma :D fast ah på gymnastiken så ska jag prata ut med cicci lite :d saknar den där flikkan :( kommer ihåg första ggn .. :'( iaf på sin blogg la cicci ut en länk till ett videoklipp som jag gärna lägger upp här :) för tyckte om det och det fick mig att sakna henne ännu mer :(



tjaa, visst är det bra? xd jag älskar det! ( ciccis blogg: bitchenkallasjag.devote.se)

hejdå, puss puss


läsning är mitt liv (:

läsning är mitt liv
det gör mitt liv till ett mindre shiv
i böckernas värld finns inga krav
inga krav, om hur det ska va
läsning får mig att må bättre när allt inte är så bra
bättre, när allt inte är som det ska
när jag öppnar min bok fylls jag av ett ljus
ett ljus som skulle kunna täcka hela mitt hus
när jag läser känner jag mig fri
fri, från allt skri
min bok är en del till att jag är glad
jag skulle till och med kunna slå vad
aldrig har jag fastnat för en bok så mycket
och jag bryr mig inte vad ni tycker om själva tycket
mitt liv går ut på att läsa
det säger mitt hjärta, och jag hoppas förgäves att brödet aldrig kommer jäsa


bilder :d

häääij.
idag så är det en helt vanlig tråkig torsdag (: så för att pigga upp den lite ska jag lägga upp lite bilder som jag tog någon gång förra året på min skola (; och det är inga direkt "kvalitétsbilder" (klicka för större och jag tog ALLA bilder så nåra ser nästan likadana ut .. ;p)

                                                     
 ett gammalt manus :)

och nu kommer dagen!
idag så har jag mest varit i skolan, vendela skulle till väster lite senare och hämtades kl 12 så fick vara ensam på sista rasten :( men sen gick jag på promenad på gympan, vi skulle ha pulka och så, fett tråkigt liksom -.- men jaja iaf så har jag ett eget sätt att underhålla mig när jag går själv på prommis; jo jag låtsas att nån går bredvid och pratar med mig på engelska, ;s hahahahahha jag är underlig jag :)

nu ska jag skriva om tre underbara personer som jag älskar mest i världen:

FELICIA EDSTAM
min allra bästa vän ever. den dära som alltid funnits där och som jag älskar mest i hela min värld! jag känner dig utifrån och in. min bästäs som jag alltid kommer finnas för. utan dig vet jag inte vad jag skulle gjort.. du är en av TRE-FYRA personer som jag aldrig vill förlora någonsin. du är och kommer alltid förbli min bästäs. du och jag = kaos. alla våra minnen äger upp alla andras. och jag kommer aldrig glömma sund duvet när vi greja med kohuvudet (kan lägga upp lite bilder ngn gång :d). du jag älskar dig jättemycket. tills livet slutar, eller hur?

ANNIE ÖSTBERG
min älskling & hackspätt (vet att det stavas hackspett). jag älskar dig jättemycket och du tog mitt hjärta som en oändligt snabb storm. det är konstigt att jag låtit dig komma så långt in i mitt liv. hackspätten (L) kråkan, eller hur? vi två kommer alltid att hålla ihop, och jag älskar dig mest av många många personer. hoppas att du förstår hur mkt du betyder, det finns inte ord nog sötnos.

CECILIA SKARESUND
min fd allrabästavän. jag vet att vi ksk inte är så bra vänner längre & ja, du vet ju hur mkt du betyder för mig. vi har gått igenom enormt mkt. jag sa STOPP för tidigt och jag skäms som faän. mitt hjärta tillhör dig nu och jag kommer inte släppa taget om dig. du lös upp min dag. fattar du inte hur mkt du betydde för mig? hur tajta vi var? vilket underbart liv jag hade tiden vi var tillsammans. du var mitt livs höjdpunkt. du gjorde min dag upplyst. och du är mitt livs höjdpunkt. jag hoppas att vi kunde få tillbaka den tiden. och när jag träffade dig första gången, efter den gången fick jag lära känna min livs lycka. kommer du ihåg att vi kramades och gick tillhästarna & att vi pussade varandras händer? :$ jag älskar dig sjukt mycket trots att vi fick gå igenom detta. jag är ledsen för det jag gjorde mot dig.
i love u.. :( <3

men nu har jag inget mer & skriva.
hejdå, puss puss


gokväll!

shena shena bloggarN.
idag så har man suttit och läst hela jävla dan -__- och suttit vid datan. ville prata med cicci men hon var borta och hon "ville" inte, men hon liksom sa att det berodde på att hon ville prata "face mot face" nivet. och jag ich libe dich (vad betyder det? :S) hoppas att vi snart kan få göra det :) saknar verkligen min lilla cicci pissi nissi gissi dissi fissi missi :( missing you very much. btw, på fredag är det vision, hoppas att jag och annie ksk kan gå :D min älsklings hackspätt (VET att det egentligen stavas hackspett .. :o) men jaja, iaf så fyllde jag år i lördags (y) å då fick jag 300 kr av mor min och två böcker av pappis och anettis. de två sista i twilightböckerserien (:S) ;p BTW så har jag REDAN läst ut dem -___-' fan också .. iaf så började jag läsa den första igen idag men har bara "orkat" läsa några sidor än så länge. men när jag väl kommit igång kommer det går jävligt bra. aja nu ska jag skriva (inte för att skryta xd) hur lång tid det tog för mig att läsa böckerna första gången:

bok 1 (om jag kunde drömma): 2 dagar (en dag om man bara räknar timmarna)
bok 2 (när jag hör din röst): 2 dagar (en dag om man bara räknar timmarna)
bok 3 (ljudet av ditt hjärta): om man säger såhär, jag fick boken på lördag kväll, och läste ut den på söndag kl halv 4.
bok 4 (så länge vi båda andas): jag började läsa ungefär halv fyra på dagen (lördag) och läste ut den igår.


böckerna var FETT bra och jag blev som FÖRTROLLAD (a) <3 riktigt bra bok! synd bara att det inte fanns fler :(
men jaja iaf idag så har det inte hänt så mkt, ska snart fortsätta läsa (: så ja..

hejdå, puss puss


13 år idag!

MEN GUDA MIG,
jag jag fyller ju år idag :DD mjo jag fyller 13 :dd tånåååring vafän :) ah de ska bli intressant att få se vad jag får i present, har inte fått än. får det nog senare idag, har iaf önskat mig två böcker, trooor att jag har sagt det (8 så jag undrar vad jag ska bjuda på för bilder idag? har ni ngt förslag..? jaja, nu i detta inlägg lägger jag nog upp bilder från.. okej låt mig tänka lite.. :) ska kolla igenom mina bilder lite snabbt bara..
okej, nu har jag bestämt mig, jag ska göra några ögonbilder och lägga upp :DDD här kommer dom:


ögats ögonfärg är inte ändrat, men jag gjorde om sharpen till högsta grad picnik 2 ggr. sen tog jag exposure och gjorde lite "mörkare", och sist tog jag create, effekter och svartvit och tog bort det svartvita på själva "linsen".


ska inte säga direkt hur jag gjorde den ;p


inte världens bästa bild men men..


detta är johannas öga (min lillasysters), hennes ögonfärg är egentligen brun :o


detta är fisens öga, men det är dock upp&ned vänt ^^

jag antar att jag är nöjd, vad tkr ni? ;) vilken blev bäst? själv tkr jag att första blev finast ^^
jaja, får jag ett grattis? :):) haha tack iaf för att ni kollat och läst i huvudtaget :DDDD

hejdå, puss puss

ny header!

shena shena kvällare
joman visst har man skaffat ny header, vad tycks? själv är jag väl rätt nöjd :) komentera och följ min blogg, jag gillar UNIKA besökare och inte såna som bara lixom kollar en gång *fnys* för jag har börjat uppdatera bättre måste ni erkänna :DDD <3 nej idag så har det inte hänt så mkt. men jag känner lixom ingen livsglädje.. och det beror mest på min favoritcicci :ooo <3 duvet den dära enda.. jaajajajajajajaaj. visst lovade jag er bilder till poolen? ahah så här kommer dom dårå;


lite längre än grunden men hittade inte tidigare -.-

nu har vi sattit i "poolskynket" :)

sedan är det dags att ta i vatten.

när vattnet är i så är inte pumpen i, så vattnet är grönt och äckligt ;p

när vi fått i pumpen är det finare såklart, och nu är det bara trallen kvar :D

fick aldrig bild på "hela" poolen, men ni ser ju en del av resultatet.
KLAAAAAAAAAAAAAAART :D

men nu ska jag sova,
hejdå, puss puss


go mörrön

go mörrön på alla er va?
idag så är det en helt vanlig tråkig dag. fast ah det är ju iaf fräda så man får ju va lite gla va? ;p ja iaf så har jag gjort precis som igår, sattit upp håret i en bulle och plattat luggen. tkr de e najjs, men de e inte jag :o tja jag kan väl bjuda på en snabb bild;


asså ta inte illa upp, jag är ful.

åja, nu ska jag snart gå ut till bussen och dra te skolan. njä inte så najjs de där va. så ah jag hoppas fröken blir okej idag, inte en massa genomgångar och diskussioner. nej nej. sånt där gillar inte våran klass.
jag är lite bokberoende jag. har börjat läsa första boken igen, kan ju inte låta bli direkt. haha, det är faktiskt ganska kul. i present så har jag önskat mig de två sista böckerna, annars bara pengar. vetefan vad jag vill ha annars? ksk en bättre kamera men våran familj har inte så mkt pengar just nu.
men vi har pool och villa, yääh riktigt najjs. nån dag ska jag lägga upp igen, kommer ihåg att jag la upp bilder förr på när vi byggde den. men ska lägga upp nån dag under bygget och resultatet dårå.
men ah hoppas jag får de imorn men ska inte hoppas för mkt (böckerna asså) tja, för jag fyller ju 13 år imorn, fään va najs asså. tånåring våfään. tonåring vad fan* :)
men nu ska jag nog dra, så vi ses la imorn elle ikv.

hejdå, puss puss

god morgon!

shena shena bloggen
nu är det en ny dag, en ny morgon & nya tag! ja kl är ju exakt har åtta nu så detta får bli ett gaaanska kort inlägg. iaf, så har jag sattit upp mitt hår i en bulle och plattat luggen ;) här får ni en sammanfattning (tagen nyss);

ah ja vet, ful e jag :)

sen idag så blire inget alls, gympa och så iskolan. fett tråkigt asså. jag hatar gympa, + att jag nt har de bästa kläderna. men aja, det är ju bara ngn timme under dagen, så jag står nog ut. sen så ärä nog lite läsatime när man kommer hem, jag LEVER för läsning! läser twilightböckerna, helt oändligt bra asså! har ettan och tvåan, så har önskat mig de andra två i födelsedagspresent. hoppas jag får dom! :d och jag fyller år på lördag också :) glöm inte att gratta mig! :) tjaaa, ska prata med cicci på tisdag, om de dära ja nivet, skrev ju igår :) hahahahah jag drömde faktiskt att jag kom te gymnastiken och sa "hej cicci" och hon bah; "nej inte NUU!" så ja bah gick in och man skulle ju typ hålla på och lösa mysterier, mystiskt med tanke på att jag går i GYMNASTIK. så aja, idag är de väl en rätt ointressant dag.

hejdå, puss puss  


ledsen för den dåliga uppdateringen!

hej bloggen :)
jag får la be om ursäkt för den dåliga uppdateringen!
jo men jag har ju haft de lite dåligt på sistone, pga cicci då. för jag saknar henne ENORMT mycket asså, ja och men nu börjar det gå åt bättre TIDER. ja jo hon skicka ett meddl på bdb som de stod: "om du vill så kan vi börja om på nytt? men inte bästa vänner men vi kan vara vänner." ja då svara jag: "asså jag vet inte än. men kan vi inte träffas och prata igenom allting?" anledningen till att ja skrev så e för jag sa te anette: "asså jag kommer ALDRIG ALDRIG bli vän med henne igen, jag hatar henne!" mjoo och alla vet ju lixom att vi är världens ovänner och lixom lite pinsamt om man bara blir vänner sådär igen? jamen iaf så svarade hon: "aa vi träffas väl på tisdag?" oja svara: "ah de gör vi"
ah men de e svårt å bestämma sig,
och jag MÅSTE säga te anette å pappa och be om råd.

hejdå <3


dålig uppdatering på sistone!

hej bloggen!
jag får la lov att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen!
jo jag har haft det lite dåligt på sistone också, pga cicci då. för asså jag saknar ju henne ENORMT mycket asså, ja och men nu börjar det gå mot bättre TIDER. jo ja hon skicka ett meddl på bdb som de stod: "om du vill så kan vi börja om på nytt? men inte bästa vänner men vi kan vara vänner." ja då svara jag: "asså jag vet inte än.
men vi kan väl träffas och prata igenom allting?" anledningen till de e för asså jag har sagt te anette: "asså jag kommer ALDRIG ALDRIG bli vän med henne igen, jag hatar henne!" mjooo och alla vet lixom att vi är världens ovänner och lixom lite pinsamt om man bara blir vänner igen sådär lixom? jamen iaf då skrev hon: "aa vi träffas väl på tisdag?" mjo då svarade jag bara snabbt "ah de gör vi"
ah men de e svårt att bestämma sig,
och jag mÅSTE säga till anette och pappa och be om råd. <3

hejdå <3

RSS 2.0