Lite bilder från igår.

Lovade ju er lite bilder, så här kommer några.









Såhär gjorde jag:
Du börjar med det blåa, vilket är rätt svårt att få jämnt. Men ta nån puderborste, eller en stor ögonskuggborste typ. "Pudra" in en blå ögonskugga i hela ansiktet, detta kan ta lite tid att få jämnt. När du slutlighet blivit klar, tar du ögonen. Jag använde en kladdig penna, allstå det var ju kajal, men den var rätt kladdig. Ha det som en ögonskugga, ni ser nog på bilderna hur ni gör, och hur det ska se ut. Om inte, be mig lägga ut en mer tydlig bild. Sedan tar du läpparna, ta en en liten ögonskuggaborste denna gången, dutta eller dra över läpparna så att de blir alldeles knallblåa av ögonskuggan. Sedan så tar du fakeblod eller något rätt. Själv använde jag ett läppstift, funkar de med. Gör som du vill här, bara det är blodigt. Använd fantasin om hur du vill att det ska se ut hur du ätit ;) Sen bara ordna med det blåa, SEN ÄR DU KLAAAR :D
Och om du har mer fantasi, bara att lägga till såklart.


Reprisbild från igår, så ni ska se läpparna bättre.

Nu är detta sista inlägget för idag, förhoppningsvis bloggar jag imorn. Godnatt.

/ Cece

20:44

Sitter här, ska nog snart sova. Är så jäkla trött nuförtiden, usch! Vill vara pigg!
Ja, nu såhär sitter domen, VAR JU HOS FRISSAN .. Ni skall få en bild, SEN. Usch vad dåligt resultat. Asså är inte missnöjd med själva frisyren, utan asså .. Det är så kort!! Iaf, färgningen blir såhär: Anette säger att jag borde vänta, vilket jag inte vill. Är beredd att betala pengarna för utväxt, JA. Ska börja använda värmeskydd, och NEJ, det har jag inte gjort innan för har inte orkat. Men efter denna klippningen, nu måste jag fan skärpa mig. Visst blire inte bättre av en färgning, men vill ju så gärna..
Iaf, här kommer en bild:


Jag saknar redan mitt gamla hår, buhhuhuhuhuhuhu!

Danni och Jonte följde med. De satt och läste tidningar, HE HE. Ska skaffa löshår när jag får råd, vilket nog blir på JULAFTON, SUCK.
Kommer bara ETT till inlägg idag, och det är bilderna, på mig från igår nivet.

/ Cece

God morgon.

Godmorgon på er alla!
Ja, idag kommer resultatet, och så fort jag har kommit hem lovar jag att lägga ut en bild + avslöja min dom om att färga håret. Är fortfarande rädd på hur hon ska reagera, och hur LÅNGT hon kommer klippa! Jag har ju så fruktansvärt slitet hår nuförtiden, eller ja, slitet hår iaf.. Så ja, vi får se hur det går.
Idag hade jag en jätteskum dröm idag, ska berätta den:
Alltså jag såg på en myrfilm. Asså, en film som det fanns myror i. Och sedan (hade inte sett klart filmen än) så lade jag mig och sov. Det var myror i sängen, på golvet.. ÖVERALLT! Rena mardrömmen, jag har ju typ fobi för myror.. De var såna här svarta små myror. Äckligt var det. Iaf så fortsatte jag kolla på filmen och myrorna försvann ju inte! Dem blev bara fler. Till slut så listade "jag" ut att man skulle zooma på denna filmen, och då kunde man se att myrorna som var med i filmen låååångsamt kom ut ur datorn!! GUD VA ÄCKLIGT, så då stängde jag av datorn. Jag fick se det flera gånger (fattar inte varför jag fortsatte titta) Kommer ej ihåg om myrorna försvann eller inte.

Visst var den äcklig? Jag hade typ dött och det hade varit en verklig dröm asså!
Iaf, en kort liten bild på dagens outfit, och sedan drar jag till skolan!



Mjukisbyxor - Team Sportia
T-shirt - Vet inte
Svart linne - Gina Tricot
Kofta - Vet inte

Dagens smink är som det brukar, plus plattat hår.
Nu ska jag nog dra iväg, när jag kommer hem får ni bilder från igår. Vet ni vad jag gjorde? JAG SMINKADE HELA MITT ANSIKTE BLÅTT! HAHAHA. Här får ni en liten otydlig smygbild! ;)


Hur jag gjorde kommer sen med alla andra bilder.

/ Cece

Skypar.

Jag är stooort fan av skype, bättre än msn i vissa sammanhang faktiskt! Haha.. Men iaf, skypar med Erik och Danni, de andra i gruppen är inte med i samtalet + de är osociala.
Mer om frissan imon, Danni ska nog följa med. Om hon får, och jag ska nog klippa lite V-aktigt och etapper.. Ska bli sjukt läskigt, vet inte hur långt hon kommer klippa (Marianne heter min frisör).. Det är läskigt, och tänk om mitt hår är för slitet för permament hårfärgning? Då kommer jag väl gråta eller något. Och det är iaf det jag är mest rädd för, att inte få lov att färga. Är så jävla pepp på de asså!
Men nu ska jag sluta pladdra, och lägga mig om typ tjugo minuter. Önska mig lycka till till imon...

/ Cece

Frissan imon!

Jag ska äntligen klippa mig imorgon!! Har väntat så länge nu, fast vill ju egentligen inte. Ska även fråga frisören om det kanske är fööör dåligt av mig att färga mitt hår. Och JA, jag skall färga mitt hår. Troligen kastanjebrunt! Det är vad Danni tycker iaf. Och ja, jag vet inte själv vad jag tycker, brunt är kravet, inte så mycket mer :) Men det blir nog inte förrän nån gång i helgen isf. Men ska som sagt rådfråga frisören, vill ju inte slita mitt hår mer än fööör nödvändigt.
Nu ska jag snart sova. Får se om jag bloggar mer ikväll.

/ Cece ♥

Ingen gymnastik :(

Blev ingen gymnastik idag, för i skolan typ nästsista-sista lektionen fick jag ont i huvudet och mådde illa. Förskyld + hungrig som as. Så det blev bannumig lite för mycket idag. Känns tråkigt, gillar ju gymnastiken! Mår fortfarande lite dåligt, är sådär slö och lite ont i huvudet. Men mycket bättre än förut iaf. Men, så kan det va!
Idag annars blev det ingen större händelse. Men jobbade ovanligt bra på mattelektionen idag, inte alls likt mig! Brukar slöa som en idiot på mattelektionerna. Och så har vi alltid två SO lektioner på tisdagar! Usch, hatar det. Men idag var Bosse jätterolig; han sa något ord, och sa sådär: "GRRRRRRRRRRRRRRRRRRR" Fick dampskratt, haha!
Men nu skall jag ge mina kaniner mat, och sen ska jag snart lägga mig. För är trött som in i bomben!




Mina elsklingar <3

/ Cece ♥

God morgon

Ska snart gå ut och vänta på bussen, som kommer om sisådär 50 min. Och sedan blir det skola, vet inte om vi börjar senare eller tidigare idag, men iaf så hade jag tänkt bjuda på bilder idag med :)


Liten kort uppfattning av dagens outfit.



Kläder:
Kofta - Vet inte (älskar den!!)
Svart linne - Gina Tricot
Rött linne - Vero moda
Jeanstights - Bik bok

Sminket är samma som igår.

Nu ska jag nog göra något innan jag drar åker till skolan, och om jag kan så bloggar jag då. Det är en väldigt lång rast idag. Ska stanna kvar i stan idag, för ska till gymnastiken idag ju! Och om ingen kan vara med mig idag så går jag till biblioteket eller något och sätter mig vid en dator eller läser.
/ Cece ♥

Godnatt

Det blev bara ett godnatt och godmorgon idag, men om jag hinner ska jag blogga imorgon morgon! Jag är iaf jättetrött, ser fram emot att få krypa ned under täcket nu.
Vi ses dåååå.

/ Cece ♥

Snart skola.

Nu ska jag snart dra till skolan, bussen kommer 07:50, och nu är klockan 07:18 :)
Bloggar när jag är i skolan eller efteråt. Vet inte om jag kan i skolan idag riktigt, har ingen annan rast än lunchrast idag.


En dålig uppfattning av dagens outfit.

Kläder:
Randigt linne -  Kappahl
Jeansshorts - Kappahl
Leggings - H&M
Randig kofta - Ingen aning

Smink: (Har ingen bild)
Mascara
Foundation
Puder
Rouge
Läppglans

Nu får ni ha en trevlig dag, för det ska jag ha!
/ Cece ♥


Hos mamma

Kom hit igår, och då åkte jag, hanna, mamma o reijo till kussarna <3 Det var trevligt, mamma var jätteläskig sen när vi kom hem xd :p Spelade piano, satt vi datorn, och typ.. bara umgicks.. och vi åt glass, mumsis :D Vet inte vad jag skall hitta på idag. Jag hatar att inte kunna gå ut på helger, men får iaf umgås med mamma. Jag tror iaf att Reijo tänkt göra hemmagjord pizza idag, och om han inte tänkt den tanken, ska jag övertala honom till det! Det är ju super gott. Nu ska jag posta en bild, och sedan så får vi se om jag bloggar lite senare :)


Kommentera då baijsungar.

Pussis,
/ Cece ♥

Barnslig, hehe ..

Och varför det? Jo, för jag har sett på Spirit idag :p Men det var så längesen jag såg och jag blev så himla sugen bara! Så, så fick bli.
Jag har inte bloggat så bra, men ni vet ju hur det är med mig och det där. Men ska försöka bättra mig iaf. Och hoppas att ni kollar iaf, för det betyder mycket ändå :) Nivet, jag tjänar ju pengar på bloggen, tillsammans med Cicci. Så om ni absolut vill göra mig en tjänst allihopa; gå igenom alla inlägg ni orkar! För då tjänar vi pengar. Tack <3
Okej, jag börjar bli rastlös, är någon bra på att underhålla eller?! Nej. Jag ska iaf spela in en cover nu, så får vi se om jag orkar blogga sen.

Pussis,
/ Cece ♥

Skolan nu ..

Nu ska jag gå ned och vänta på bussen, och vänta. Jaja, och lyssna på musik .. och det börjar bli dags att noppra ögonbrynen nu förresten.. Det måste jag göra när jag kommer hem sen. Vi ses då om jag inte stannar kvar i stan.

Sminket idag
:
- Foundation (i ansiktet och lite på läpparna)
- Puder
- Rough
- Mascara
- Läppglans

Pussis,
/ Cece ♥

Trött

Som rubriken lyder - jag är trött. Men det är faktiskt en underdrift, jag är super, duper, mega trött .. Jag håller på att somna..
Idag gick jag, Danni, Annie och Ai till Jonte, och där träffade vi även på Erik och Elin. Vi såg på one missed call, den amerikanska versionen. Som den japanska äger LÄTT ... De måste se den andra versionen innan jag avlider! :D
Sen fick jag skjuts hem av pappa. Och nu sitter jag här, SUCK.
Nu ska jag dra mig till sängs, innan jag kollapsar.

Pussis,
/ Cece ♥

Hos Jonte

Sitter vid Jontes data, men Danni och Jonte ligger bara i sängen och typ.. diskuterar och mumlar. Halvsover nog... Jag pratar med dem ibland. Tvn är på, men det är ingen som kollar + det är inget ljud på. De är mystiska. Jag har damp, så nu ska jag prata med dem och vara sociala.
Pussis,
/ Cece ♥

För sur.

När min surhet över Jävulsmänniskan ska jag blogga igen.
Hej sålänge.

PISSUR

Aw va gulligt!

Sötnosen Danni attackerar er med sin söthet! Håll för ögonen om det är för mycket för er.


Vill ni inte adoptera henne?!

Skolan, igen...

Har varit dålig uppdatering det senaste, men har inte haft särskilt mycket lust att blogga mer än när jag är i skolan .. Forgive me :D Jaja, som rubriken lyder; jag är i skolan. I biblioteket och vet inte vilken lektion jag har sen. Elin sitter vid datorn bredvid mig, tillsammans med Siri och Emmy. Bredvid den andra datorn bredvid mig sitter Ai. Vid datorn bredvid Elin så sitter Danni. Hade fysik nyss, blev klar med vårat (Jag, Elin, Laven och Emmy) "projekt". Jupiter ♥ Jag har inte gjort min matteläxa, vad ska jag komma på för ursäkt? Eller ska jag säga att jag lämnar in den på måndag istället? .____.' Jag vet inte ... Nu ska jag nog sluta blogga, because have have better things to do :D

Pussis,
/ Cece ♥
 

Sitter i skolan

Nu sitter jag i biblan med Danni, men egentligen har vi studiepass. Så vi har det lite kul...
Nu måste jag gå.

Pussis,
/ Cece ♥


CECE HAR TRÅKIGT


Aw va gulligt!

Detta är en video på Elin och Danni, när dem ser på The grudge 2 Trailern! Deras reaktioner är ljuvliga.

Helt ärligt så skrattade jag så att jag grät!
Det roligaste var första skriket och 2:36, men alla skrik var bara BÄST!

Enjoy!

Pussis,
/ Cece ♥

Hyvää iltaa

Nu har jag nyss tagit ett bad och duschat, gottit det! Och just nu sitter jag och gottar mig och dricker fanta exotic!
Btw, så är jag hos mamma just nu, och har det finfint. Och imorgon kommer jag nog gå till Juha, Kim, Jonas och Josephine. Det blir kul det.. Sen får vi se vad som händer.
Kanske bloggar mer sen.

Pussis,
/ Cece ♥

Är i skolan

Sitter nu i skolan med Elin, Ai, Danni och Emmy :D Vi sitter och typ... nördar datan xd Jag har tråkigt ^^ Och Ai driver mig till vansinne, hon bara: "KAN DU BLOGGA KLAAART?!" För hon har inte haft data på en vecka xd MOHHAHAHAHHAA :D Emmy är glad .. eh.. och Danni och Elin sitter vid datorn bredvid och kollar bdb xd Nej nu orkar jag inte blogga mer så...

Pussis,
/ Cece ♥

Gymnastik <3

Idag så har jag varit med Danni och Annie och lite sådär. Det var rätt kul! Och sedan hade vi gymnastik igen <3 Åh, jag har saknat det så mycket!! Nu är vi igång igen. Jag mår bra, förutom mitt finger då.. Och sen när jag kom hem så duschade jag, tog djuren, letade kläder, dog... Jaja, det har varit en plågsam dag iaf! Så hoppas det blir bättre imorgon (Det kommer det inte :p)
Hoppas ni sötisar har det bra!

Pussis,
/ Cicci ♥



Johanna har lyckats förtjäna en plats på min dator! Men måste erkänna att på första bilden från den vinkeln ser hon rätt cp ut (inget illa menat från de som har denna sjukdom!!) ... Sötis <3

HUGGEN I FINGRET!

Mjo, som rubriken lyder, så har jag blivit huggen i mitt lillfinger av en penna ;__; Det gör fortfarande jätteont ... Den skyldiga är Elin Jernberg, bor på.. nä skojja. Men såhär ser det ut:



Olyckshändelser är fruktansvärt!! Hur ska jag överleva morgonen när allting blir värre? :(
JAG TYCKER NI SKA HELA MITT FINGER, för det gör ont i hela fingret just nu.
Livet är ett rent helvete!

Pussis,
/ Cicci ♥


Funderingar

Mjo, funderingar ska jag skriva ned lite nu ...

Jo, alla vet ju att jag är knäpp? När jag är med rätt personer kan jag faktiskt vara mig själv helt fullt, och det kan ibland leda till att de tycker jag är helt dum i huvudet. Om man säger såhär; jag är fruktansvärt närgången och jag är högljudd. Men liksom, ibland kan det leda till total dissning och jag blir så sårad lätt. Så fruktansvärt sårad blir jag, och jag menar inte bara att hela världen går under den minuten, det kan bara vara en pyttenliten småsak som lutar åt mig själv. Kanske är det för alla dessa år på forshälla? Den dära förbannade skolan har gjort mig så jävla osäker! Jag vet inte vad jag ska göra med mig själv. Jag vill inte ändra på mig själv, men måste ju om jag ska passa in. WTF ska jag göra egentligen .. ?

Annan fundering ..
Att vara ute mycket är väldigt roligt. Men det känns som om jag bara sitter hemma hela tiden? Inte gör någonting, det känns knäppt. För jag har kompisar men allting känns bara så... AAH! Det är en fundering jag ens förstår. Vill bara vara ute mer än bara sitta här ...

Annan fundering ..
Att vara annorlunda än många andra. Jovisst är alla annorlunda på sitt sätt. Men vissa är lite väldigt udda om ni förstår? Asså de flesta följer ju klädtrender och vissa är väldigt lika många andra i sättet, eller hur? Ja liksom.. Bara för att man är sån betyder det ju inte att man ska bli behandlad som skit? Och om en börjar, blir det ett grupptryck så då måste de andra också göra det. Det är så fruktansvärt hur världen är egentligen, kan man inte förstå att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad..?

Nu orkar jag inte skriva mer, men vi hörs.

Pussis,
/ Cicci ☻


Städa garderoben

Idag så måste jag städa min stökiga garderob. Det är hur jobbigt som helst, jag städade ända till kl 7 igår! Och ändå hann jag inte rensa alla lådor ordentligt! Men jag orkar inte göra mer nu, så idag blir det garderoben och sen är jag klar. Imorgon är det skola igen .. Suger! Men ja, utbildning behöver man ju för att komma någonstans här i livet ;)
Men vi hörs nog lite senare, sålänge bjuder jag på en bild ;)


Mitt söta lilla hår xd

/ Cicci ☻

Städa ...

Idag så måste jag städa massvis! Måste vara klart på söndag ... Men innan jag börjar igen var jag på torp och fick köpt lite linnen =)

3 linnen från Bikbok - 3 för 89:-







Svart linne från Ginatricot - 99:-





Nu ska jag städa, vi hörs antagligen ikväll!
/ Cicci ☻

Godnatt

Nu ska jag bara plocka fram kläder tills imorn och sedan lägger jag mig och sover ;)
(Förhoppningsvis orkar jag blogga imorn)

/ Cece ☺

RSS 2.0