Hos Cicci :d

Hej.
Just nu sitter jag här med Cicci, duvet. Vi har det bäst, snart (eller snart och snart..) så ska vi ut till blåa huset och se på film, äta godis & chips & dricka cola :) Bara för att vi är bäst, eller hur? Innan Cicci gästbloggar här så ska vi ge frågor (våra oseriösa frågor, och ni ska kommentera)

Hur gästbloggar man?

Man loggar in på en kompis konto, klickar på rätt blogg, skriv ett inlägg på hennes blogg och whola så har du gästbloggat (oftast så skriver man som rubrik "gästbloggning")

Hur öppnar man ett mjölkpaket?
Hmmmmm.. Intressant fråga! Det finns pilar på ena sidan, öppna den sidan, vik bakåt och vik fram och öppna. Whola så har du öppnat ett mjölkpaket ^^

Vad finns det för olika bloggsidor? (Där man skaffar eget konto)
Det finns bl.a. Blogg.se, Devote.se, Blogspot.com m.m. För dem som kan skriva in koder och vill ha en riktigt bra blogg föredrar jag blogg.se. Vill du ha en lätthanterlig blogg föredrar jag devote.se. Dock har jag bara varit medlem på devote och blogg.se så jag känner bara till hur dem funkar :)
 
Hur öppnar man internet?
Oftast så finns det en ikon på ditt internet på skrivbordet eller vid startknappen nere till vänster duvet. Om det inte finns varken där eller på skrivbordet, så klicka på startknappen och leta upp ditt internet. Om det inte finns där heller, så har du inte internet på din dator alls.

Vad anser du vara dåligt?
Svek, kina (bry er inte om det), tröga tangenter, problem, krulligt hår på mig, osminkad, uppkäftiga & dumma-i-huvet-killar, inte-godis-helg, kryp m.m.

Nu orkar jag inte mer xd

Gästbloggning (Cicci):
hejhej.

jag heter cicci och e kompis med cicci och idag e hon hemma hos mej och ska sova över i helgen :)
för er som fortfarande inte tror på att de finns två cicci som heter likadant förutom efternamnen så kan jag säga att det faktiskt e sant. Så nu slipper vi och fundera på det mer, bra vah? xd
jag och cicci gick bort te hästarna idag ochsen så ick vi in i skogen, men vi gick ganska långt så vi viste inte vart vi var men efter ett tag så hittade vi ett hus som jag känd igen och då kunde jag vägen hem. :)

nu ska vi gå ut i blåa huset och se på film lite senare inatt ksk vi går ut en stund, om jag inte har somnat då xd
jag ska skriva allt som har hänt under helge på söndag i mín blogg: bitchenkallasjag.devote.se  ni får gärna gå in å kolla där, det blir bilder och massa annat roligt.   glömm inte att kolla :DDD

hej då, ha det gött :p

Så, nu har Cicci gästbloggat lite, om ni inte förstått det än ^^
Så ja bloggar nog mer imorn.

hejdå puss puss


Hos mina kusiner

Hej.
Just nu sitter jag vid datorn hos mina kusiner :) Jag har inget liv så jag fick för mig att blogga lite idag igen. Men jag vet liksom inte vad jag ska skriva längre? Det finns typ INGENTING man kan skriva, allt är ju så tråkigt? Iaf så tycker jag att ni ska börja kommentera lite mer, vem bryr sig om jag känner dig eller inte? Orka bry sig .. Så snälla! Som ett bevis på att ni KAN kommentera, måste alla som ser detta inlägg skriva något som en kommentar, okej? Det skulle vara så mycket roligare att blogga om man får lite kommentarer :) Jag kommer visserligen inte lägga ned bloggen, då jag tycker om att blogga, men det kanske blir mindre inlägg om man inte får ut något av det? Så tack för er som lägger er tid på att läsa min blogg, och ett extra plus till dem som kommenterar. Det spelar faktiskt inte ens någon roll vad ni kommenterar, bara ni kommenterar. Även om det inte finns något att kommentera, så kommentera ändå! Varje gång jag ser att någon har kommenterat blir jag jätteglad (: Så keep it up :)

hejdå puss puss

En miljon bilder

Hej.
Idag har jag tagit runt en miljon bilder och tänkte ta och lägga upp några :) Som jag gjorde igår ;p

































Men jag måste erkänna att jag gillar sminket jag har på mig ;p





























Sådärja! Det var dem bilderna. Jag har beskärt dem, ändrat ljusstyrkan, strärkt skuggorna på alla. På vissa har jag även stärkt skärpan och ändrat kontrasten :) Men inga färger eller ngt, och jag har ändrat allt i fliken "rätta till" på förhandgranska :)


hejdå puss puss


lite bilder

Hej, här kommer lite bilder som jag tog idag (:


Min ögonfärg är grönblå, om i undrar :)































Enjoy, if you could.
Jag är ju inte särskilt fin :)

hejdå, puss puss


dåligt uppdatering

Hej bloggen.
Ja, det har varit lite dålig uppdatering det sista :/ Hohoh, det kan man ju inte förneka.. Men jag är så dålig på att hitta på något att skriva bara! Och ja.. inte för att jag har något att skriva just nu heller.. Men i helgen så var jag hemma och var deppig, av en privat orsak. Och sen igår kväll försvann lite av deppigheten, men jag kan inte kalla mig glad förrän.. ja, privat orsak ^^ Imorgon ska jag till stan och hänga runt med Cicci min sötnos :) Vi ska ha det bäst, eller hur? Iaf så saknar jag Annie till tusen miljoner! Och Fisen o.o <3 Sen idag så händer inget mer än datorn (kl är 21.17), hinner ju inte göra så mycket mer. Jag har inget nytt att rapportera, men kan iaf tipsa er om en sida där ni kan kolla alla vampire diaries avsnitt: uwatchvampirediaries.com, fast utan text tyvärr! Det är så långt dem har kommit i typ USA, här är vi ju typ bara på.. 10 eller något ;p Där är dem liksom på 19! Åh jag kan inte vänta tills 19 kommer ut! Jag typ dör av längtan här hemma T__T Men jag får väl stå.. Ja, det var allt jag hade att säga idag, så får vi hoppas på bättre uppdatering nurå.
bjuder på en *ful* bild:


visst så ser man ju inte så mkt, men ändå? (:

hejdå, puss puss


ja / nej test (:

Någonsin rökt? - nej
Färgat håret? - slingat & färgat luggen men aldrig hela :)
Blivit kallad hora? - ja
Kallat någon bög? - mh ..
Slagit någon? - jao
Kört moped? - naj, men blivit skjutsad :)
Suttit på en moped? - yes
Kört bil? - ja, men inte själv
Druckit kaffe? - ja, usch!
Har en egen mobiltelefon? - yesbox
Har ett eget rum? - jao
pussat en tjej? - ja (och då menar jag ngn utanför familjen)
Strulat med en tjej? - naej
Pussat en kille? - i nollan för länge länge sen

fruktansvärt tråkigt har jag!

2010 - 10 / 4

shännna bloggän
nu sitter jag och lyssnar musik, tråkar sönder och längtar tills jag får godis :d (om en halvtimma ca) kl är 17:26 och jag nördar bdb, fb, fv, msn o ibland film :o riktigt najjs men tråkar fortfarande ;p jag saknar verkligen annie just nu! och cicci :( cicci och jag har faktiskt vart med varandra ett tag nu den senaste tiden (a) men ja d börjar bli riktigt goa tider igen. asså jag har en konstig fråga och ett påpekande.

påpekande : jag lever bara en gång
fråga : men
vad lever jag för?

det är ganska svårt att svara på. och dem flesta skulle nog säga "för dem du älskar" osv .. men det känns ändå inte som någon mening med livet :s jag känner mig som en dum, vanlig människa som bara slösar och förstör miljön bara genom att finnas liksom .. men jag vill känna mig som en smart, speciell människa som har anledning att finnas på jorden. att vara lycklig tex? men jag känner mig bara lycklig ibland, och dem stunderna bli oftast av när jag är med mina vänner eller när folk skriver/säger saker till mig som får mig att vilja hoppa av glädje. och när familjen är glad för en gångs skull osv .. jag vill egentligen finnas för att bringa andra lycka, men jag kommer aldrig göra det, men ändå? jag har väl hyffsat mkt i mitt liv : jag har en familj som bryr sig, vänner, ny dator, tak att bo under, kläder på kroppen, mat att äta, godis att njuta av, vatten att släcka törsten med .. jag har så mkt mer än så många andra om man säger så .. jag är en helt normal sak, men massa andra har inte ens tak att bo under, eller kläder så att dem håller sig varma, eller ens RENT vatten, inte mat så att dem blir mätta. vi är för snåla egentligen, vi borde vara nöjda med det vi faktiskt har. men ändå är det så lätt att göra bort sig. ja vi får göra det bästa av livet, vi lever bara en gång enligt mig.
jag är ateist, för jag tror varken på gud eller ett liv efter döden. vi lever och dör, sen är allt över. det finns ingen gud som vakar över oss, för annars hade jorden varit en bättre plats. det finns inget liv efter att man dör, allt är över när man dör, man finns inte längre. det är vad jag tror på, men många andra tror ju annat (: och det accepterar jag helt klart! =) men jag tycker också att folk kan acceptera det jag tror på också, eller ah, jag tror ju iofs inte på ngt :s xd

ja, nu orkar jag inte tråka ut er mer med all mitt skitsnack :s xd
hejdå puss puss


cicci snart!

shena bloggän
snart drar jag till cicci och sover över hos henne te imorn! :) detta ses fram emot.
just nu lyssnar jag på musik och ska ev kolla klart på vampire diaries snart (: jo på tal om den, så har jag fått två nya avsnitt!! jag blev överlycklig (a) gå och dö jag längtar bara efter nya avsnitt just nu           :( jaja har sminkat mig och plattat håret, men som vanligt är jag bara en ful äcklig sak :o


så här ser jag ut just nu :s

jag har tråkigt just nu, så nu ska jag fortsätta kolla vampire diaries :)
hejdå puss puss

glad påsk

shina flina blogg
idag har jag inte gjort särskilt mkt. men iaf, igår så sov jag hos cicci å kom hem idag :) idag är det ju påsk så, glad påsk på er! hade egentligen tänkt å sova hos cicci ida me :o men pappa ville ha mig hemma ;p så vi ska nog vara ngn annan dag i veckan igen ;) jaja jag saknar min geeeet!! mest av ALLTALLTALLT! och fisen -.- lite skiiiitäckligt att man inte får träffa dem man älskar när man VILL det! -.- sötnåsar älskar er mest! ja just nu sitter jag bara här och ska snart borsta tänderna, lägga ned godiset och göra i ordning mig för säng nivet :p jaja typ lyssnar på musik, farmville, fb, bdb .. på bdb heter jag ceciliasinicka, ta en kik och kommentera? (a) jaja nu ska jag dra, ska nog göra mig i ordning. bjuder på en bild.


mitt fula lilla hår :D

hejdå puss puss

RSS 2.0