är hos mamma :)

tja bloggen!
igår så kom jag till mamma, MIIIN MAMMA :D:D:D

kei$ha - tik tok



älskar låten :D

min grymma tisdag ..

tjena bloggen ..
det har varit en ganska dålig vecka. då våran underbara katt lisa blev påkörd i tisdags.. det har varit mycket tufft. det känns som om en del av hemmet har försvunnit. ingen underbar lisa som kommer när man kommer hem ifråns skolan och tigger kel. det känns så.. tomt, ensamt på något sätt. var är den katten som var så frukansvärt lik nalle och lockade klappar och kel genom att bara titta på en med blicken och stryka sig mot ens ben. jag vet inte än hur jag ska gå vidare med detta, då jag känner mig en bit skyldig till händelsen, och det kommer alltid sitta kvar långt inne i hjärtat. jo det hände såhär; jag och jonathan skulle gå ut till busshållplatsen (jag skulle till gymnastiken) och det går ju ut på en bilväg, och vad gör lisa? jo hon följde efter oss, sedan trodde vi att hon vände tillbaka. och ja, jag hade ju i tankarna "tänk om hon blir överkörd?" men tänkte bort den och trodde inte att det skulle hända. strax efteråt att vi var vid busshållplatsen så hände det. efter gymnastiken kommer pappa dit lite senare. pappas och min konservation på mobilen innan han hämtade mig: (inte exakt såklart)

pappa: hallå ja?
jag: hej, vart e du?
pappa: jo, det har hänt en sak så därför e jag lite sen.
jag: okej, men när kommer du?
pappa: om ... ja, tio minuter.
jag: okej, kan jag gå ned till willys och handla en sak?
pappa: nej! jag vill inte ha mer problem än vad jag redan har, så gå in och värm dig istället.
jag: okej då.. men vad är det som har hänt?
pappa: jag säger när jag kommer.
jag: men snälla pappa?
pappa: hejdå.
jag: hejdå.

ja sen så kom han efter en tio minuter, när vi har gått ut ur ingången så frågar jag snabbt. "men pappa vad var det som hade hänt?" han suckar och säger: "lisa har blivit överkörd. MITT HJÄRTA SPRICKER SNABBT OCH JAG SVÄMMAS ÖVER AV SKULDKÄNSLOR. snabbt säger jag: "så det hände?!?!?!?!?!?! å pappa, hon följde efter oss.." pappa anklagar mig såklart inte för något, vi pratar om det på vägen hem och de dära. och han säger att jag inte ska ha skuldkänslor. det har jag men.. inte så mkt längre. när vi kom hem är allt dystert och så. anette funderar på hur det hänt. "hon ksk följde med dolly eller ngt?" säger hon. men pappa säger då. "amen hon följde med cicci och jonathan." och då får hon upp ögonen och kollar på mig. "jaaaaaaaaaaaaa, hon följde efter er.." kvällen var hemsk och rent av sorglig och jag ville inte leva. 

lisa, underbara lisa, R.I.P, jag vet att du inte kommer ha det bättre däruppe än vad du hade det här, med toulouse, din kusin och rentav bror, med mamma dolly och med moster missan. ni var en familj och höll ihop. jag vet att detta är på ett sätt mitt fel. jag kommer inte överge dig, jag kommer tänka på dig, tänka på dig som levande, som den katten du var här. den underbara katten som charmade mig lättare än att röra på sig. du fyllde ut tomrum inom mig, men nu när du är borta är tomrummet är borta går det inte. toulouse kan inte fylla det ensam, du behövs, till att fånga möss, till att skänka glädje och frid. min älskling, det finns inte ord för dig. du var äkta, inte falsk som människan var. du och toulouse blir tillsammans 1. ni var tajta, mycket tajta. precis som missan och dolly var förr. hur ska han kunna klara sig utan dig lisa? du var hans själsfrände. men mitt sista ord blir att jag verkligen älskade dig, och du var en av mina livs meningar, love you var du än befinner dig älskling <3  



i våra hjärtan finns du alltid kvar <3


jag älskar låten asså!

hej bloggan.
jo jag MÅSTE lägga upp denna videon/låten, den e så jävla bra! jag älskar låten asså.



dj ironik - stay with me
lyssnat nåra miljoner ggr, inte tröttnat ännu, btw: jag lever för denna underbara låt <3

första videoinlägget på mig ! ;d

hej bloggen ^^
här är ett videoinlägg på mig för första gången, men med en lapp över huvet haha xD så kolla och njut om du vill :P



tyvärr så avslutas den lite för fort, mer än vad jag spelade in -.- men ja, det slutade rätt sent av videoklippet :) (inspelningen)

nya planer inför bloggen + dagen!

hejsan bloggaaan ;)
idag så ska jag skriva lite planer inför bloggen, och då menar jag lite också.

* börja lägga in bilder, nästan varje dag :)
* börja lägga in mycket mer youtubeklipp, då jag vet hur man gör det nu :)
* uppdatera MYCKET mera, och mycket mer seriösare :)

ja, det var väl dom "små"-planerna jag har inför bloggen då. så vi får hoppas på bättre uppdatering. ja vad vill ni ha mer i bloggen? skriv lite si och så om det tack! :d

DAGEN IDAG :
idag har jag varit i skolan, haft lite skojsigt sådära. ja berätta skoldagen? okaaaj då. jo först så var det en tråkig lektion med MATTE, äckligt tråkigt ja? och såklart innan vi börja hade vi en stor diskution om hur man beter sig i skolan?! fett nördigt och tråkiiiigt. sen så vare rast me vella och killarna ;) sen in igen, diskution -.- med världens suraste och tråkigaste fröken som DESSUTOM kränker folk -.- sen DAGS, svenskaboken, sen vare ju rast me samma pers, kolla på när alla killar spela ruggby (stavning) med en fotboll ;) sen vare DISKUTION IGEN, längre än förra men inte längre än första, sedan såklart hade vi dags innan vi skulle åka pulka i backen (idrotten idag) men jag hade inte termobyxor med mig så såklart jag och vella på en promenad i det iskalla vädret och prata råskit om allt och alla (: sen när man kom tillbax så satt vi med flygande mattan innan de blev mat. maten va pissäcklig, det var fisk i CURRYSÅS, skare inte vara kyckling det de?! och ris -.- inte för att jag äter kyckling men endå? ja men sen vare inte så mkt mer, rast, lektioner och sluta 14:15. ja då drog jag hem ofc. snackade "snobb" snack med hanna å maja ;) najjs, men sen kom sebbe och förstörde allting ;) men inget illa menat bror <3 maja e säbbäs assestent (stavning). så sen har jag ätit pankakor och suttit vid datorn. och sen om en 20 min ska ja gå ut te bussen, åka te kampenhof och vandra till gymnastiken. rätt najs dag va. men ska träffa cicci på gymnastiken. funderar på att säga ngt till henne? hahah. jaja men nu orkar jag inte skriva mera. nu lägger ja upp lite bildaaar.

 
hackspätten (L) kråkan


en rätt nyligen tagen bild på mej, men den blev tyvärr avlång, försööökt fixa ;s


en gammal bild på våra f.d. kaninungar, så jävla söta asså, var tvungen att ladda upp :)


jag och hanna kramaaa varann, ett tag sen o:


hoppas ni får en träävlig dag allesammans, pöössaaar <3 :)

till min allrabästavän <3



denna video är till min allrabästavän felicia edstam,
och ursäkta musikavbrotten och de dära, men jag hade inget annat på datan,
och det är ju lite tråkigt utan NÅGON musik, så vad har man för val? ;)

inte skrivit på ett tag ..

hej bloggen :) och alla läsare (y)
jag vet att jag inte skrivit på ett tag .. eh, ledsen .. =) men nu drar jag in med ett inlägg jao (a) så blir ni väl glada ? det får ni bannumig bli för det tar tid att skriva inlägg på bloggen :o ja men iaf, i helgen, fredag till söndag sov jag hos lina (a) dagen efter nyår, och innan det, dan innan nyår, hade jag också sovit hos lina. riktigt kul (y) vi nördade datan mest :$ ja det var kul. igår så var jag iaf med min s.k "hackspätt" annie (L) min baby. nååååra kort blev det ja... ja ni hittar dom mesta på annies bdb : "rudolf2" ^^ ja hon har t.o.m visiningsbilden som mig och henne, men ja hon e lite söööt (a) SÖTAST & SNÄLLAST. min sötnos /  hackspätt , vet att vi är löjliga (A) och jag är enligt henne hennes s.k kråka (a) <3 jaja men jag älskar tjejen fedt mkt. 
ja, imorgon blire inte så mkt. har inget planerat ^^ =) saknar min fisen rätt mkt också :( min bästish (a) anorlunda men underbar <3 (L) lol .. xd jaja idag var det iaf johannas födelsedag :d elva år, och hon fick en kamera, ja men här kommer en bild på henne iaf :


jag älskar dig syster, grattis på elvaårsdagen <3
HON E JU SÅKLART SÖTAST (L) <3

RSS 2.0